Web Sitesi Tasarımı

, ,

Web Sitesi Tasarımı, web sitelerinin planlanması, oluşturulması ve güncellenmesi anlamına gelir. Web sitesi tasarımı ayrıca bilgi mimarisi, web sitesi yapısı, kullanıcı arayüzü, navigasyon ergonomisi, web sitesi düzeni, renkler, kontrastlar, yazı tipleri ve görüntüler (fotoğrafçılık) ile logo tasarımını içerir.

Web Sitesi Tasarımı unsurları bir araya gelerek web sitelerini oluşturur. Çoğu zaman, “tasarım” ın anlamı yalnızca görsel bir unsur olarak algılanır. Gerçekte, web sitesi tasarımı, kullanılabilirlik, ergonomi, yerleşim geleneği, kullanıcı alışkanlıkları, gezinme mantığı ve web sitelerinin kullanımını basitleştiren ve bilgileri daha hızlı bulmaya yardımcı olan diğer şeyler gibi daha soyut öğeler içeriyor.

Web Sitesi Tasarımı teknik tasarımın tanımında vurgulanır. Şüphesiz, modern web sitesi tasarımı , php, asp ve cgi gibi sunucu tarafı komut dosyalarını içermektedir. Web sitelerinin görsel tarafı html ve css ile tanımlanır; kullanıcı deneyimi dinamik javascript ve ajax ile geliştirilmiştir. Zayıf teknik bilgiye sahip insanlarla konuşurken, teknik ayrıntılar hakkında konuşmak yerine işlevselliklere konsantre olurlar.

Klasik anlamda tasarım, bir web sitesinin görsel görünümünü tanımlar. Geleneksel yaklaşım kontrast, renklendirme, denge, vurgu, ritim, grafik unsurların stilleri (çizgiler, şekiller, doku, renk ve yön), simgelerin kullanımı, arka plan dokuları ve genel web sitesi tasarımının genel atmosferini içerir. Tüm bu unsurlar, web sitesi için belirlenen amaçlara uygun mükemmel bir sonuç oluşturmak için tasarımın temel ilkeleriyle birleştirilir.

Web Sitesi Tasarımı Nasıl Yapılır?

Modern web tasarımı teknikleri, iyi web sitesi uygulamaları ve web tasarım standartları hakkında basit ve anlaşılır bir biçimde daha fazla bilgi edinmek isterseniz, Eliz Yazılım ve Web Tasarım Hizmetleri olarak yanınızdayız.

Eliz Yazılım, akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve masaüstü bilgisayarlar da dahil olmak üzere tüm cihazlarda güzel görünen duyarlı web sitelerini tasarlama ve oluşturma konusunda uzmanlaşmış dijital tasarım ekibiyle bir web tasarım şirketidir. Daha fazla müşteri ve satış elde etmenize yardımcı olmak için buradayız.

Web siteniz bir numaralı satış ve pazarlama aracınız olmalı, ancak Google’ın ilk sayfasında yer alan ve ziyaretçileri potansiyel müşterilere dönüştüren bir web sitesi oluşturmak aylar alabilir. Eliz Yazılım, uygun maliyetli, yüksek performanslı müşteri odaklı üretim ve web siteleri konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Tasarımdan içeriğe, ekibimiz her şeyi halledecektir. Bütçeniz kısıtlıysa, SEO hizmetlerimiz ile sizi bir numaraya taşıyoruz. Tamamen özel bir şey mi arıyorsunuz? Bunu da yapıyoruz. Bunun ilk web siteniz veya mevcut web sitenizin basit bir SEO ayarlaması olup olmayacağı önemli değil, doğru yere geldiniz. Web Sitesi Tasarımı hakkında daha fazla bilgi almak ve uygun fiyat avantajlarından yararlanmak için bizimle iletişime geçin. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızı takip ederek yazılarımızdan ve hizmetlerimizden haberdar olabilirsiniz.