ANKARA WEB TASARIM

, , , , , , , , , , , , , , ,

Ankara’da Bir Web Tasarım Firması: Eliz Yazılım

Ankara Web Tasarım denildiğinde akıllara gelen, Ankara’da konumlanmış bir firma olan Eliz Yazılım; 10 yıldan fazla tecrübesi ve alanında başarılı ekibi ile firmaların kurumsal ihtiyaçlarına çözüm üretmektedir.

Ağırlıklı olarak web sitesi tasarımı, web & mobil yazılım hizmeti veren eliz yazılım; grafik tasarım (kurumsal kimlik tasarımı, katalog & logo tasarımı, afiş tasarımı, sosyal medya görsel tasarımı vb.) dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi, web sunucu ve Google reklam yönetimi alanlarında da hizmet vermektedir.

Kişisel veya firmanıza ait bir web sitesi yaptırmak istiyor ve güvenilir bir web tasarım firması ile çalışmak istiyorsanız işte o zaman durun. Ve sakince düşünün. İşte evet. O doğru firma biziz. Ofisimizde sizlerle tanışmak için hevesliyiz.

Firmanızı daha çok kitleye duyurmanızı sağlayacak web sitesi yapımındaki süreçte, bizlere vereceğiniz briefler sayesinde kurumunuzun piyasadaki mevcut durumunu analiz etme, yenilikleri yakalama ve ileriye dönük hedeflerinizi belirlemeye yönelik genel bir avantaj sağlıyor, sizleri modern dünyanın sunduklarını almanızı ve görsel anlamda kimliğinizin yüzünü oluşturmaya yardımcı oluyoruz.

WEB TASARIM FİRMALARI

İyi bir firma nasıl anlaşılır?

Öncelikle sizi iyi tanımalı ve uzun yıllar bu işi yapmanın verdiği tecrübe ve çözüm odaklı yaklaşımı ile yaşanacak problemlerde size yeni bir yol gösterebilmelidir.

Size verdiği hizmette bunun bir iş ortaklığı olduğunun bilinciyle hem sizi mutlu etmek hem sektörde iyi bir iş çıkarmak hem de kendi yaptığı işlere başarılı bir referans eklemenin isteği ile işi yürütmelidir.

Web sitesi yapımının tamamlanması ve yayına almadan sonraki süreçte oluşabilecek web sitesi güncellemeleri (içerik ekleme – çıkarma, geliştirme) ve web sunucusu ile ilgili teknik anlamda sitenizin yaşayacağı problemlerde teknik destek almak amacıyla ulaşılabilir olmalıdır.

Web sitesi tasarım aşamaları nelerdir?

Web sitesi hazırlamak için öncelikle “elizyazilim.com”daki “elizyazilim” gibi bir alan adı (domain) almanız gerekmektedir.

Web tasarım firmaları size en uygun ve akılda kalıcı domaini bulacaktır. Domain isminizden sonra websitenizde yer alacak tüm içerikleri muhafaza edeceğiniz bir alan oluşturan hosting sağlanacaktır.

Domainin hostinge bağlanması ve birkaç teknik aşamalardan sonra tasarımı hazır olan web sitenizin yazılım işlemlerine geçilir. Web siteniz inşa edilir. Demo halinde tüm işlemler tamamlandıktan sonra web siteniz internet kullanıcılarının ziyaret edebilmesi için yayına alınır. Sizlere de bunun keyfini sürmek kalır.

Önceki Yazılar:

2020 Web Tasarım Trendleri

Sektörünüze Uygun Web Sitesi Tasarımı Nasıl Olmalı?

Sosyal Medya İçin Doğru Marka İmajı Yaratmak