INSTAGRAM’DA REKLAM ÇIKMADAN TAKİPÇİ KAZANMA YÖNTEMLERİ

, , , , ,

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformları arasındaki Instagram’da sponsorlu yayın yapmadan organik takipçi kazanmak mümkün. Uygulamanın popülerleşmesi ile birlikte organik takipçi kazanmanın da pek çok yöntemi gelişti. Bazı siteler, herhangi bir ücret ödemeye gerek kalmadan takipçi sayısının organik olarak artması için çeşitli çalışmalar yapar. Kripto giriş korumasına sahip olan sitelere kullanıcı adı ve şifre bilgileriniz ile giriş yaparsınız. Bu veriler ileride sorun oluşturabileceği için güven duymadığınız siteler üzerinden ücretsiz takipçi kazanım sisteminin içine dahil olmamalısınız.

Kredi Kazanımı ile Takipçi Alımı

Herhangi bir ücret ödemeden Instagram takipçi kazanımına olanak veren siteler, tıklama prensibine dayanır. Telefonunuz, bilgisayarınız veya tabletinizden söz konusu siteye ne kadar fazla tıklarsanız o kadar fazla kredi kazanırsınız. Kazandığınız kredileri takipçi alımında kullanabilirsiniz. Genellikle 2 saatte bir tıklama prensibine göre çalışan siteler sayesinde reklam yayını yapmadan takipçi kazanmak oldukça zordur. Kullanıcıların organik takipçi kazanmak için tercih ettiği bir başka yöntem ise takibe takiptir. Takibe takip, herhangi bir ücret gerektirmeden organik takipçi kazanmanın yollarından biridir. Bu sistemde hedef kitlenizin içinde olduğunu düşündüğünüz bir Instagram sayfasını belirlemelisiniz. Ardından sayfanın takipçilerine takip isteği göndermelisiniz. Sektörünüz ile ilgilenen takipçiler arasından geri dönüş sağlayanlar olacaktır. Bir süre sonra takip ettiğiniz bu kişileri listenizden çıkararak yeniden aynı yöntem ile yeni takipçiler kazanabilirsiniz.

Takibe Takipte Instagram Spamları

Instagram, hızlı bir şekilde sayfa takibinde bulunan kullanıcıları spam altına alabilir. Bu nedenle her bir takip işleminden sonra minimum 5 saniye beklemeniz gereklidir. Birkaç takip yaptıktan sonra belirli bir süre beklemeli, bir nevi mola vermelisiniz. Bu sayede Instagram tarafından spam olarak algılanmadan organik olarak takipçilerinizi arttırabilirsiniz. Tüm bu işlemler oldukça yorucu ve detaylıdır. Bu tür işlemlerle ilgilenmek yerine asıl işinize odaklanmak istiyorsanız sosyal medya danışmanlığı hizmeti veren firmaları tercih edebilirsiniz. Sosyal medya danışmanlık firmaları, markanızın kurumsal kimliğine uygun olarak gerekli çalışmaları yapacak ve hedef kitlenize doğrudan ulaşmanızı sağlayacaktır.