3D TASARIM HAKKINDA MERAK EDİLENLER

, , , , , , , , ,

Günümüzde teknoloji, hayatın her alanına sağladığı katkılar ile yaşamın çok daha kolay olmasına aracılık ediyor. İnsanların yaşam kalitesini arttıran imkanlar, her geçen gün ilerleyerek beklentilerin daha da artmasına sahip oluyor. 3D modelleme olarak da bilinen 3 Dimensional, teknolojinin getirilerinden sadece bir tanesi… Çizimlerin veya objelerin üç boyutlu olarak oluşturulmasına olanak sağlayan 3D tasarım kapsamında derinlik, en ve boy unsurları bir arada bulunuyor. Mimari projelerin çiziminden animasyon karakterlerinin görselleştirilmesine kadar birbirinden farklı imanlara olanak sağlayan 3D tasarım hizmetleri, Ankara reklam ajansı firmaları tarafından sunuluyor.

Reklam Ajanslarının Organik ve Katı Modelleme Hizmetleri

Ankara reklam ajansı hizmetleri veren firmalar arasında 3D modelleme hizmeti de bulunur. Hayvan, insan, animasyon karakterleri gibi donelerin program aracılığı ile modellenmesine organik modelleme adı veriliyor. Anatomi konusunda bilgili olan tasarımcıların organik modelleme yapabilmesi için ileri düzeyde program bilgisine sahip olması gerekiyor. Katı modelleme ise halihazırda yapım devam eden inşaat projelerinden sağlık sektörü için kullanılacak yapay bir uzva kadar birçok donatının modellenmesi anlamını taşıyor. Gerçeklik algısının sorunsuz bir şekilde oluşması için 3D modelleme sürecinin profesyonel bir şekilde ilerlemesi gereklidir. Yazıcılardan çıktı alınacak 3D modellemelerde ekstra hassasiyet gösterilmesi gerekiyor.

3D Modelleme Hangi Programlar Üzerinden Yapılıyor?

3D modelleme hizmetleri Google Sketchup Pro, AutoCAD, Blender, Maya, SolidWorks gibi programlar üzerinden yapılabiliyor. Ankara reklam ajansı firmaları tarafından sunulan bu hizmetler mimari, bilim ve teknoloji, reklamcılık ve pazarlama, animasyon ve film sektörlerinde kullanılabiliyor. Gerçeklik düzeyinin günbegün arttığı oyun dünyasında da son derece önemli bir yere sahip olan 3D modelleme hizmetlerinden genellikle kurumsal firmalar faydalanıyor. Siz de Ankara reklam ajansı firmalarından 3D modelleme hakkında hizmet almak için araştırmalarınızı yapabilir ve sektörünüz için en uygun firmayı tercih edebilirsiniz.