INSTAGRAM HESABINA MAVİ TİK ALMA

, , , , , , , , , , ,

Instagram’da adınızın hemen yanındaki mavi tik sembolünün resmi olarak Instagram Onaylı olduğunuzu gösterdiğini biliyor musunuz? Peki bu ne anlama geliyor?

Bu, olduğunu iddia ettiğiniz kişi olduğunuz anlamına gelir. Pek çok yönden, influencerın veya marka adının yanında gördüğünüz mavi doğrulama işareti, bir durum işaretidir. Hepimiz onaylamayı arzuluyoruz; sosyal medyadaki varlıklar ve markalar söz konusu olduğunda, bu doğrulama genellikle ihtiyaçtan kaynaklanıyor. Instagram’daki mavi “doğrulanmış” onay işareti, bu platformdaki sosyal gönderilerinize bir meşruiyet ve özgünlük mührü verir. Instagram mavi tik almak için Ankara web tasarım firmalarından danışmanlık hizmeti alabileceğiniz gibi gerekli işlemleri kendiniz de tamamlayabilirsiniz.

Ankara Web Tasarım Firmalarından Mavi Tik Hakkında Detaylar

Sosyal medya hesapları oluşturmanın ne kadar hızlı ve basit olduğunu hepimiz biliyoruz; ancak markaların veya insanların gerçekten iddia ettikleri kişi olup olmadıklarını belirlemek gerçekten zor olabilir. Bir hesabın gerçek olup olmadığını belirlemenin en iyi yollarından biri doğrulama rozeti aramaktır. Bunun genellikle bir onay işareti olarak temsil edildiğini unutmayın. Instagram’daki doğrulama rozetleri, tanınmış kişi, ünlü veya marka hesaplarının meşru olduğunu onaylar. Profil adınızın hemen yanında bulunan basit bir onay işaretinin, özellikle marka bilinirliğini ve takipçilerini artırmak söz konusu olduğunda büyük bir fark yaratacağını belirtmekte fayda var.

Ankara Web Tasarım Firmaları Nasıl Mavi Tik Alabileceğinizi Açıklıyor

Rozet, kullanıcı adınızın yanında görünecek küçük bir onay işareti olan mavi bir mühürdür. Bu rozeti almak için iki seçeneğiniz vardır. İlk olarak kişisel hesabınızı veya iş hesabınızı kullanarak Instagram doğrulaması için başvurabilirsiniz. Bu doğrulanmış rozetin, profilde ve aramada Instagram hesabınızın adının yanında görünecek bir onay işareti olduğunu unutmayın. Rozet, platformun, kullanıcı hesabının temsil ettiği bir ünlü, tanınmış kişi veya uluslararası bir markanın gerçek varlığı olduğunu onayladığı ve hesaba güvenilirlik kazandırdığı anlamına gelir. Bu işlem için Ankara web tasarım firmalarından destek alabileceğinizi unutmayın. Bu mavi sembol, kullanıcı hesabının Instagram tarafından resmi olarak doğrulandığı anlamına gelir. Bu nedenle, doğrulanmış rozete sahip kişiler, işletmeler ve markalar yasal ve özgündür.

Her İsteyen Ankara Web Tasarım Firmaları Aracılığı ile de Olsa Mavi Tik Alamaz

Instagram, yalnızca birinin sahte hesaplar oluşturmak veya taklit etmek istemesi için yeterince önemli olduğunu düşündüğü kişileri veya markaları doğrulamayı sever. Normal bir kişiyseniz, hiç kimsenin sizi taklit etmesi için hiçbir neden de yoktur. Dolayısıyla, Instagram’ın bakış açısından sizi doğrulamak için iyi bir neden de yoktur. Mavi tik alabilmeniz için Instagram’ın Topluluk Kurallarına ve Hizmet Koşullarına uymanız gerekir. Doğrulama başvurusu esnasında fotoğraflı resmi kimliğiniz veya ilgili iş belgelerinizle işlemlerinizi tamamlamanız gerekecektir. Başvurunuzu eksisiz olarak tamamladıktan sonra sonuçları beklemeli ve talebinizin olumsuz sonuçlanması durumunda da Ankara web tasarım firmalarından danışmanlık hizmeti almalısınız.