KAMPANYA TASARIM VE PLANLAMA İLE MARKANIZIN DEĞERİNİ YÜKSELTİN

, , , ,

Teknolojinin gelişmesi ve dijital dünyanın dönüşmesi ile günümüzde her işletme çok daha fazla rakiple karşı karşıya kalmıştır. Dijital dünyanın tüm markaları tek bir çatı altında toplanması sektördeki rakiplerinizin sayısını katbekat arttırır. Rakiplerinizden bir adım öne çıkmak ve markanızın değerini arttırmak için reklam ajansı ile kampanya tasarım ve planlama hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Markanızın duruşuyla uyumluluk gösteren reklam kampanyalarına imza atan ajanslar, firmanızın değerlerini koruyan tasarım ve planlama hizmetlerini hayata geçirir. Kampanya oluşturulacak ürün veya hizmetin tüketiciye olan faydalarını ve ürünün avantajlarını en iyi şekilde yansıtan ajanslar hedef kitlenize doğru mesaj vererek kampanya neticesinde satın almaya yönlendirir.

Marka Sadakatini ve Sevgisini Arttıracak Kampanyalar

Kampanya tasarım ve planlama hizmetleri ile marka sadakati ve sevgisini arttıracak yöntemler sayesinde markanızın sınırlarını aşmayan hazır olun. Günümüzün en yaygın ve en yoğun etkinlik faaliyetlerini kapsayan kampanyada imaj, hizmet ve ürünler hakkında özgün etkinlikler planlayan, tasarlayan ve hayata geçiren reklam ajansı seçenekleri bu kapsamda kampanya hazırlanacak markanın mevcut durumunu resmediyor, ardından kampanya künyesini hazırlıyor, rakip analizini yapıyor, kampanyaya uygun iletişim stratejisini ve pazarlama mecralarını belirliyor, bütçenin planlamasını yapıyor ve olası risk senaryoları üzerinde çalışıyor.

Sonuç Raporları ile Kampanya Başarınızı Ölçümleyin

Reklam ajansları, iletişim planının yürütülmesinin ve ara değerlendirmelerin yapılmasının ardından kampanyayı sonuçlandırıyor ve sizlere rapor olarak sunuyor. Markanızın imajını arttıracak kampanyalar için marka konumunuzun en iyi şekilde resmedilmesi çok önemlidir. Ürün, hizmet ya da marka imajına yönelik olarak gerçekleştirilen kampanyalarda firmanın ölçeğine göre kampanya öncesinde anketlerden yararlanıyor ya da kişisel kanaatlerimizi kullanıyor.

Vermek İstediğiniz Mesajı Direkt Olarak Potansiyel Müşterilerinize Ulaştırın

Reklam ajansı seçenekleri, markanızın avantajlı veya zayıf yanlarını ortaya koyarak olası fırsatlar ve tehditler üzerine analiz yapıyor. Ardından kampanyanın konusu, gerekçesi, hedefi, bütçesi ve dönemi gibi kategoriler bazında temel kalem faaliyetlerinin belirlendiği kampanya künyesini hazırlıyor. Hazırlanan kampanyayı önce onayınıza sunuyor, ardından tasarlıyor ve hayata geçiriyor. Kampanyanın faaliyete geçmesinden önce rakip analizlerini yaparak ilgi alanları, eğitim, cinsiyet, yaş aralığı ve konum gibi kriterler üzerinden hedef kitlenize belirliyor ve buna bağlı olarak iletişim dilinde karar kılıyor. Hedef kitle sınırlandırması yaparak istediğiniz mesajı direkt olarak potansiyel müşterilerinize ulaştırılmasını sağlıyor.