KATALOG VE BROŞÜR TASARIMI İLE MARKANIZI GENİŞ KİTLELERE ULAŞTIRIN

, , , , , , , ,

Endüstrinin tüm alanlarında faaliyet gösteren markalar için hazırlanan katalog ve broşür tasarımları ile firmanızın arz ettiği ürünleri ve verdiği hizmetleri en ince ayrıntısına kadar tanıtma fırsatı bulabilirsiniz. Diğer reklam araçlarına oranla daha pratik ve ekonomik bir reklam materyali olan broşürler ile firmanızın sunduğu hizmetleri, güncel kampanyaları ve promosyon gibi avantaj dönemlerini duyurma imkanına sahip olursunuz. Etkili tasarımlarla çarpıcı sloganları birleştirerek sunulan ürün ve hizmetler hakkında net ve doğru bir broşür hazırlayarak satışlarınızı artırabilirsiniz.

Broşür ve Kataloglar Sayesinde Marka İmajınızı Güçlendirebilirsiniz

Marka bilinirliğini arttıran, hizmet ve kampanyalarının tanıtımını sağlayan, son derece uygun fiyatlı olan broşürler boyut itibarıyla kataloglara oranla çok daha küçük oldukları için firmanız hakkında sunduğunuz tüm hizmet detaylarını vermeyebilirsiniz. Bu nedenle ilgi çekici sloganlar ve etkili tasarımlarla potansiyel müşterilerinizi markanıza yönlendirmek ve kataloglarınızı talep etmeleri için harekete geçirmelisiniz. Tasarım ajansı seçenekleri, standart ve özgün baskı kalıplarına uygun bir şekilde hazırladıkları kataloglarla markanızın kişiliğini en iyi şekilde yansıtabilirsiniz. Potansiyel müşterilerinizin dikkatini çekmek, onları ürün ve hizmetlerinizi satın almaya yönlendirmek için tercih edebileceğiniz en etkili yöntemlerden olan katalogların içerisine sunduğunuz tüm ürün ve hizmetleri entegre edebilirsiniz.

Broşür ve Kataloglar Markanızın Amacına Hizmet Eder

Markanızın amacına hizmet eden, tasarım ajansı firmaları tarafından sunulan, satışlarınızı arttıran broşür ve katalog seçenekleri aynı zamanda marka itibarınızın da arttırılmasına olanak sağlar. Ticari getirileri oldukça fazla olan katalog ve broşür seçeneklerini basılı olarak veya dijital ortamda edinmeniz mümkündür. Her sektörden ve her ölçekten firmanın tercih edebileceği katalog ve broşür seçeneklerini hazırlarken tasarıma başlamadan önce hedef kitle analiziniz yapılır. Müşterilerinizin dikkatini çekecek detaylardan beklentilerine kadar birçok sorunun cevabını araştırılır ve tasarım buna göre oluşturulur. Taleplerinize bağlı olarak neyi vurgulamak istediğinizi de dikkate alınıp firmanızın kurumsal kimliğine uygun olarak tasarım hazırlanır. Firmanızın iletişim bilgilerinin de bulunduğu broşür ve tasarım seçeneklerinde etkili içeriklerle tüketicilerin harekete geçmesini sağlayabilirsiniz.

Kurumsal ve Profesyonellikle Zenginleştirilen Tanıtım Dosyaları

İmla hatalarından arındırılmış, son derece kurumsal ve profesyonel duran içeriklerle zenginleştirilen katalog ve broşürler tasarım ajansı elinden çıkarak çok daha profesyonel bir forma bürünür. Karmaşa yaratmayan, müşteriyi bilgilendiren, sade ve okunabilir bir akışkanlıkta hazırlanır. Broşürlerde genellikle standart ölçüler kullanılır. Kataloglarda ise istediğiniz ölçülerde hazırlık yapılması mümkündür. Basılı olarak tercih edeceğiniz broşür ve kataloglarda kağıdın kalitesi de son derece önemlidir. Marka değerinizi arttıracak ve kurumsal kimliğinizin bir yansıması olacak katalog ve broşür basımı yaptırırken kağıdın dokusundan parlaklığına kadar bir çok detaya dikkat etmeniz gereklidir.