Ankara Web Yazılım

, ,

Ankara web yazılım firması, işletmeniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm tasarım ve yazılım süreçlerini kolaylıkla yönetebilen profesyonel bir ekiple çalışma kolaylığı sağlar. Bu sayede, her platformda hızlı ve verimli çalışan web sitelerine, web tabanlı yazılımlara ve mobil uygulamalara sahip olarak işinizi geliştirebilirsiniz.

Ankara web yazılım firması ile sunucu hizmetleri, site mimarisi, içerik yönetim sistemleri, e-ticaret siteleri gibi pek çok farklı alanda günümüzün ihtiyaçlarına yanıt verebilmektedir. Özellikle web yazılımlar şirketlerin iş yükünü azaltarak operasyon kapasitesini artırmaktadır.

Ankara Web Yazılım Faydaları Nelerdir?

Ankara web yazılım ile her büyüklükteki işletmeler için yeni fırsat kapıları açmak işten bile değil. Masaüstü yazılımlar yerine web tabanlı çözümler kullanmanın faydaları saymakla bitmez.

  • İnternet bağlantısı olduğu sürece web tabanlı yazılıma her yerden erişilebilir. Bu sayede evden veya herhangi bir uzak konumdan ya da hareket halindeyken çalışma imkanı yaratır.
  • Web tabanlı yazılımlar akıllı telefonlar, netbooklar ve tabletlerden de erişilebilirdir.
  • Bakımı daha kolaydır. Böylece destek için bir ekip oluşturma ihtiyacı ve bakım maliyeti olmaz.

Web Yazılım Nedir?

Web yazılım (diğer bir tabiyle web tabanlı uygulama), bir sunucuda çalışan ve kullanıcıların internet tarayıcısı kullanarak bilgisayardan erişmesine imkan tanıyan bir yazılımdır. Web tabanlı yazılımlar hem tüketiciler hem de işletmeler tarafından kullanılır. Web tabanlı e-mail sistemleri, sosyal ağ siteleri ve online mağazalar bu sistemle oluşturulmuştur.

Web Tabanlı Uygulama Neler Yapabilir?

Web yazılımlar, yöneticilere aşağıdaki konularda yardımcı olabilecekleri için işletmeler için değerli araçlardır:

  • Çalışanların performans kayıtlarının izlenebilmesi
  • Yolcu ya da kargo taşımacılığı yapılıyorsa bunları takip etmek
  • Finansal süreçlerin izlemek
  • Projeleri ve iş akış süreçlerini takip etmek

Bu işlemlerin tamamı bir sunucu üzerinde çalıştırılan tek bir web tabanlı uygulama yazılarak gerçekleştirilebilir. Bu uygulama çeşitli programlama dillerinde yazılabilir ve farklı teknolojileri bünyesinde barındırabilir. Hangi işletim sistemi olursa olsun performans kaybı yaşamadan çalışır.

Web Yazılım İçin Hangi Teknolojiler Kullanılır?

Web uygulamalarını geliştirmek için en çok kullanılan teknolojiler şunlardır:

  • .NET
  • Java
  • Php

Ruby on Rails ve Python gibi teknolojiler daha az popülerdir ama farklı olanaklar sunmaları açısından dikkate değerdir.

İşletmeniz için ne tür bir web yazılıma ihtiyaç duyuyorsunuz? Gelin, Eliz’in tecrübeli ekibiyle tanışın ve beklentilerinizi anlatın. İşinizi geliştirmek için birlikte çalışalım.