YENİ NESİL WEB TASARIM TRENDLERİ

, , , , , , , , ,

Web tasarımları da tıpkı tekstil modasında olduğu gibi başkalaşım geçiriyor. Her sezon yenilenen trendleri ile markaların dijital dünyada kimliklerini en iyi şekilde yansıtabilmelerine olanak tanıyan web siteleri, Web tasarım Ankara firmaları tarafından özgün bir kişiliğe kavuşturuluyor. Yeni sezonda öne çıkan trendlerin arasında ilk seçenek olarak karanlık modlar olarak bulunuyor. Karanlık mod web tasarımları yalnızca ultra modern görünmekle kalmaz, aynı zamanda gözleri yormaz; renkleri ve tasarım öğelerini öne çıkarır. Bazen görsel olarak en çarpıcı web tasarım trendlerinin pratik başlangıçları vardır. Koyu temalar OLED ekranlar için daha iyidir. Bu ekranlar güç tasarrufu sağlar ve ekran ömrünü uzatır. Koyu arka planlar, dinamik tasarım için diğer vurgu renklerinin görünürlüğünü iyileştirir.

Web Sitelerinde Karanlık Mod Etkisi ile Tanışın

Son dönemlerde Facebook tarafından da kullanılan karanlık mod uygulamaları Web tasarım Ankara firmalarının en çok tercih ettiği seçenekler arasındadır. Karanlık mod tasarım estetiği, parlak neonlarla birleştirilmiş koyu ve karamsar renk şemalarının yanı sıra fütürist ancak karanlık tarzları içeren diğer yaygın 2020 tasarım trendlerine de mükemmel bir şekilde uyuyor. 2020 web tasarım trendleri arasında bulunan bir başka özellik ise web sitelerinde bilinçli olarak yapılan tasarım hatalardır. Benzersiz ve stilize edilmiş, elle çizilmiş simgeler ve diğer öğeler, marka kişiliğinizi gösterir ve rakiplerinizin arasından sıyrılmanıza yardımcı olur. Bu asi eğilim, piksel açısından mükemmel düz tasarım eğilimine karşı bir harekettir. 2020’nin üçüncü çeyreğinde daha fazla tasarımcının elle çizilmiş simgeler ve el yapımı resimleri web sitelerinde dağınık bir şekilde bıraktığını göreceğiz.

Web Tasarım Ankara Firmaları 3D Görseller Kullanıyor

3D görseller her zaman insanları memnun etmiştir; bu eğilimin popüler olması için günümüzü beklememizin sebebi çizimlerin önceleri çok daha pahalı olmasaydı. Günümüzde makul seviyeye inen 3D görsellere ulaşmak çok kolay. Web tasarım Ankara ajansları da bu görsellerden faydalanarak web sitelerinin bambaşka bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. 3D görseller, aynı zamanda kullanıcıların site içinde daha uzun süre kalmasına da yardımcı olduğu için her ölçekten işletme tarafından tercih ediliyor.