YAZILIM ŞİRKETİ BÜNYESİNDE SUNULAN HİZMETLER

, , , , , , , , ,

Her ölçekten firmanın ihtiyaç duyduğu web tasarım hizmetlerinin bir kez, alanında uzmanlar tarafından yapılması demek yıllar boyu süren trendlerin en iyi şekilde yakalanması demektir. İnteraktif hizmet sunan ve nitelikli bir yazılım şirketi web çözümlerinde ihtiyaçlarınızı ideal bir şekilde karşılar. Sizi yarı yolda bırakmayacak ve etkin bir şekilde firmanızı benimseyerek bir yazılım şirketi ile markanızın dijital ortamda da mutlak başarıyı yakalamasını sağlayabilirsiniz.

Yazılım Şirketinin İş Tecrübesi ve Referansları


Bir yazılım şirketi seçmeden önce, söz konusu şirketin tecrübesine ve referanslarına bakmanız gereklidir. Referansı güçlü olan ve sektörde başarısı kanıtlamış şirketler, bir gün telefonunuza çıkmayan şirketlerden olmayacaktır. Sizinle birlikte büyüyen ve markanızı kendi markasıymış gibi benimseyen firmalar çok daha hızlı bir şekilde yol almanıza yardımcı olacaktır. Zamanın etkin yönetimi sağlayan tecrübeli firmalar aynı zamanda web tasarım sürecinin sonrasında da destek olarak web sitenizle ilgili meydana gelebilecek problemleri öngörerek işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanır.

Yazılım Şirketinin Yazılım İşlemi Sonrasında Verdiği Destekler

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmalar sadece web sitesini oluşturup teslim etmekle kalmaz, aynı zamanda web çözümleri konusunda teslim sonrasında da destek olur. Kurumsal firmalar, belirli bir süreliğine revize taleplerinizden bir ücret talep etmeyebilir. Revize taleplerinin ücretsiz desteği rakamsal olarak da gerçekleşebilir. Bu durum, yazılım şirketi

İle yapacağınız görüşme ve sözleşmeye bağlı olarak değişebilir. Kimi firmalar, tek bir seferlik revize desteği verirken kimi firmalar 6 ay boyunca tüm revize taleplerinizi ücretsiz olarak yerine getirebilir.

Yazılım Şirketinin Mail ve Hosting Konusunda Yardımcı Olması


Yazılım şirketleri sadece web sitesinin kodlanması ve tasarlanması aşamasında müşterilerine yardımcı olmamalıdır. Aynı zamanda mail açma ve mail kapatma gibi müşterinin ihtiyaç duyabileceği alanlarda da destek vermelidir. Aynı zamanda web sağlayıcısı olarak adlandırılan ve sektörde hosting olarak anılan teknik altyapı konusunda da destek olmalıdır.  Fiyat politikasında süreklilik arz eden bir çizgi izlemesi gereken yazılım şirketleri, uygun fiyatlı web sitesi oluşumundan sonra revize talepleri ve diğer detaylar için fahiş rakamlar talep etmemelidir. Bu gibi durumların önüne geçebilmek adına bir yazılım firması ile sözleşme yapmadan önce tüm detayların yazılı bir dökümünü talep edebilirsiniz. Bu gibi problemlerle karşılaşmak istemiyorsanız da alanında uzman ve sektör tecrübesi bulunan yazlım firmalarını tercih edebilirsiniz.