WEB SİTESİNE TRAFİK ÇEKMEK İÇİN GOOGLE REKLAMLARINI KULLANIN

, , , , , , , ,

Yeni müşteriler bulmak, işletmeler için sektördeki en eski zorluklardan biridir. Günümüzde, müşterilerle bağlantı kurabileceğiniz harika bir çözüm, bir yer ve bir araç vardır. Bu araç, Google Ads olarak adlandırılır.

Detaylı Hedefleme ile Potansiyel Müşterilerinize Anında Ulaşın

Google Ads, modern pazarlamacıların en güçlü araçlardan biridir ve her gün milyarlarca kişiye erişim sağlar. Alışveriş yapanların %49’u, Google’ı yeni ürünler bulmak için kullanır. Bu platformda yalnızca sonuçlar için ödeme yaparsınız. Reklamlar yalnızca müşterinizin web sitesine tıklamalar gibi ölçülebilir başarı sağladıklarında maliyetlidir. Web tasarım Ankara firmalarına göre işletmenizin rakiplerinden ayrışması için öncelikle reklamlarla arama görünürlüğünü arttırmanız gereklidir. Arama kampanyaları oluşturmak kolaydır ve her zaman müşterilerin gerçekleştirmesini istediğiniz işlemlerle ilgili belirli bir pazarlama hedefini hedefler. Bu hedefler tıklamalar, satışlar, kayıtlar veya diğer herhangi bir ölçüm olabilir. Bu hedef, müşterinizin işletmesi için elde etmek istediğiniz ana sonucu yansıtmalıdır ve reklam hedefinizi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Hedef Kitlenizi Sınırlandırın

Her kampanyanın, müşterileriniz için oluşturduğunuz reklamların hedeflerini hassaslaştırmanıza olanak tanıyan konum, cihazlar ve dil gibi ayarları vardır. Web tasarım Ankara firmalarına göre müşterinizin kampanya ayarlarını seçtikten sonra, kampanyayı ürünlerinin ayrıntılarıyla ve reklamını yapmak istedikleriyle doldurabilirsiniz. Bu işlemi otomatikleştirmek için dinamik arama ağı reklamlarını kullanabilirsiniz. Google’ın yazılımı tüm verileri alarak özelleştirilmiş reklam kopyası oluşturarak potansiyel olarak size büyük miktarda zaman kazandırır.

Reklam Açık Artırmalarını Deneyin Reklamlarını Google Aramanın üst kısmında görmek isteyen tek kişi müşteriniz değil, peki Google hangi reklamların görüntülenmesini nasıl seçiyor? Cevap: açık artırmalardır. Google Ads, açık artırma seçeneği sayesinde hangi reklamların gösterileceğini belirler. Bu, bir kişi Google’da her arama yaptığında veya reklam gösteren bir siteyi ziyaret ettiğinde gerçekleşir. Web tasarım Ankara firmalarına göre Google sadece bir arama motoru değildir. Şirketin her biri bir milyardan fazla kullanıcısı olan sekiz alanı daha vardır. Google Alışveriş reklamları, YouTube, Gmail, Haritalar ve Google Görüntülü Reklam Ağındaki müşterilere salt aramanın ötesinde geniş bir erişim sunar. Markanızın hangi reklam ağında bulunması gerektiğinden emin değilseniz Google reklamları hakkında uzman olan bir reklam ajansından destek alabilirsiniz.