Mobil App Tasarım

mobil-app-tasarim

Mobil App Tasarım vb. Herhangi bir sektörde eğilimler, insanların günlük ihtiyaçlarını ve davranışlarını bir şekilde yansıtıyor. Bu hiç bitmeyen değişim süreci, gittiğimiz her yerde bizi izlemekte ve mobil uygulama geliştirmelerinde bize yol göstermekte. Kesin olarak konuşursak, yeni teknolojiler insani ilerlemenin lideri haline geldi, bu yüzden değişimleri her birimiz için çok önemli. Eliz Yazılım olarak sizler için bu gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ederek Mobil Uygulama fikirlerinizi hayata geçirmeye devam ediyoruz.

Mobil bir uygulama açıldığında, kullanıcılar gerçekten inanılmaz bir şey görmeyi beklerler. Ve genellikle, uygulama ile harcanan sadece birkaç dakika onları kalmasını veya çıkmasını sağlar. Bugün, kullanıcı ilgi alanlarını ve beklentilerini kontrol eden 10 uygulama tasarım trendini gözlemleyeceğiz.

Mobil App Tasarım Trendleri 2018

 

  • Minimalizm ve Basit Renk Düzenleri

Hız kavramı, sadece uygulamanın teknik yönüyle ilgili değildir. Uygulamada çok fazla tasarım öğesi olduğunda, kullanıcı için çok fazla istenmeyen karışıklığa neden olabilir. Minimalist bir tasarım oluşturmak, tüm deneyimi daha kolay hale getirir.  Mobil App Tasarım da dikkat dağıtıcı öğeler kullanmamak hem uygulama hızı hem de daha iyi bir deneyim sunmak için en önemli faktörlerden birisi haline geldi.

Birkaç yıl önce, Materyal Tasarımı bize sadeliğe, hafif arka planlara ve ince renklere dayanan yeni bir konsept tanıttı. Uygulamanızı güncellemek ve değiştirmek için doğru zaman. Sizde uygun fiyatlarla Mobil App Tasarım hizmetlerinden yararlanmak için hemen bizimle iletişime geçin.

  • Materyal Tasarımı: Genç ve Yenilikçi

Materyal Tasarımı kavramını ilk kez tanıştığımız 2014’tü. Bu yeni güncelleme, Google Inc. tarafından dünyaya sunuldu ve o zamandan bu yana uygulama pazar görünümünü iyileştirmek için çok sayıda çalışma yapıldı. Materyal Tasarımın kendi misyonu ve hedefleri vardır, ancak özünde, mevcut tüm alanı etkin bir şekilde kullanan basit bir algoritma içerir.

Günümüzde, Materyal Tasarımı, açık ve koyu arka planlar sunan en esnek çözüm olarak görünmektedir. Genel sadeliğe gelince, hem Android hem de iOS platformları için kullanılabilen çok sayıda popüler uygulamada bulabilirsiniz.

  • Uygulama İçi Hareketlilik

Hand-play, kullanıcı deneyimini daha gerçekçi hale getirir ve akıllı telefon ile sahibi arasındaki sınırları siler. Hareketleri daha hızlı yapar! Başlangıçta bundan bahsettik – UI / UX tasarımı, uygulamanın teknolojik tarafı kadar hızlı olmalıdır.

  • Kişiselleştirme

Kişisel yaklaşım, her birimizin çevrimdışı etkinliklerde takdir ettiği bir şeydir. Bir akıllı telefonu elinde tutan bir uygulama kullanıcısı alışveriş yaparken veya haberleri okurken aynı tavrı almak ister. Şu anda uygulama geliştiricileri, kullanıcıların adımlarını kaydediyor ve deneyimlerini uygulama içi gezintiye göre özelleştiriyor. Tek tek push bildirimleri alırken, tüketiciler aynı bilgiyi tekrar tekrar aramak zorunda kalmaz. İş sektöründe de faydaları var. Bir girişimci ürününü belirli bir hedef kitleye bu yolla götürebilir.

  • AR ve VR Uygulamaları

Artırılmış ve sanal gerçeklik artık günümüzde aşina olduğumuz konular haline geldi. Fakat tasarım dünyasında, bu kavramlar oldukça genç ve daha fazla beceri ve yaratıcılık gerektirir. PokemonGo ve Snapchat’ın başarısı, mobil uygulama geliştirmede tamamen yeni bir dönemin başlangıcıdır. Sizde Mobil App Tasarım hizmetlerimizden faydalanarak geleceğe bir adım atabilirsiniz.

Eliz Yazılım ve Mobil App Tasarım hizmetlerimizle sizi ve şirketinizi rakiplerinizden bir adım daha öne taşıyoruz. Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek ve müşteri hizmetlerimizden detaylı bilgi almak. Ayrıca Sosyal Medya hesaplarımızı takip ederek, kampanyalardan ve hizmetlerimizden anında haberdar olabilirsiniz.