Kurumsal Web Tasarım

, ,
kurumsal-web-tasarım

Kurumsal Web Tasarım firmaları arasından Eliz Yazılım tecrübesiyle sizlere yardımcı olmaya devam ediyor. İnternet sitenizin kurumsal kimliğinin renkler ve güncel dizayndan oluşması oldukça önemlidir. Kurusal web tasarımınızı hazırlamadan önce yapılacak olan bir analizle firmanız için en uygun kurumsal kimlik tarafımızca hazırlanacaktır. Tasarımdan içeriğe, ekibimiz her şeyi halledecektir.

Kurumsal Web Tasarım Kimliği Oluşturma Stratejileri

Web siteniz bir numaralı satış ve pazarlama aracınız olmalı, ancak Google’ın ilk sayfasında yer alan ve ziyaretçileri potansiyel müşterilere dönüştüren bir web sitesi oluşturmak aylar alabilir. Eliz Yazılım, uygun maliyetli, yüksek performanslı müşteri odaklı üretim ve web siteleri konusunda uzmanlaşmış ekipleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

  • Şirketinizin tarihini, misyonunu ve yöntemlerini inceleyin

Sunduğunuz hizmetin ve ya ürünün tüm nitelikleri hakkında bilgi sahibi olmanız gerçekten çok önemlidir.

  • Başkaları Şirketiniz Hakkında Neler Düşünüyor

Mevcut ve olası müşterilerinizin fikirlerini öğrenmek için anket yapın, sorular sorun görüşmeler yapın ve alanınızla ilgili seminer ve toplantılara katılın. Firmanız hakkında oluşan algıyı değiştirmek isteyip istemediğinize karar verin.

  • Araştırma Yapan Şirketlerden Rakip Analizleri Toplayın

Web sitelerini kontrol edin, müşterilerin referanslarını okuyun ve sosyal paylaşım sayfalarını ziyaret edin. Neyi sevdiğinizi ve beğenmediğinizi belirleyin ve kurumsal kimliklerini kavramanın ne kadar kolay veya zor olduğunu belirleyin.

  • Gelecek İçin Bir Vizyon Belirleyin

Kurumsal kimliğiniz, önümüzdeki 5 ila 10 yıl boyunca ve günümüzdeki hedeflerinizi kucaklamalıdır. Vizyonunuza çalışanları, liderleri ve ortakları dahil edin. İşletmenizin önümüzdeki beş yıl içinde nasıl değer yaratacağını belirlemeyi deneyin. Ardından, şirketinizin sahip olduğu yetenekler göz önüne alındığında başarılı olabilmenin değer yaratma yollarını belirleyin. Son olarak, kaynaklarınızı belirlediğiniz bu alanlara odaklayın. Buradaki tüm amaç, oluşturabileceğiniz değeri bulmak ve yaratabileceğiniz kitleyi belirlemektir.

Kurumsal Web Tasarım Üretimi

Kurumsal Web Tasarımı Üretimi kapsamlı ve zaman alan bir süreçten oluşmaktadır. Bu alanda uzman kişilerden hizmet almak sizin ve internet sitenizin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Kısaca izlenmesi gereken adımları ve yöntemleri aşağıda sizin için sıraladık.

  • Logo

Logo temiz ve basit olmalıdır. Bir takım tasarımcı ve yazarları bir araya getirin ya da personelinizde o tür yaratıcı yeteneklere sahip değilseniz bir danışman tutun. Herkes bir odaya alın ve şirketiniz için bir logo düşünmeye başlayın. Logo, hemen tanınabilmesi için tasarlanmalıdır.

  • Font Seçimi

Bir web sitesi, reklam ya da bir ürünün ambalajını oluştururken, hemen tanınabilen ve insanlara belirli bir duygu getiren bir tipografi oluşturmanız gerekir. Okunabilir ve benzersiz olan uygun bir yazı tipi seçin.

  • Renkler

Seçtiğiniz renkler, kuruluşunuz ve işinizi nasıl yürüttüğünüz konusunda cesur bir ifade yapar. Şirket felsefemizi ve stratejinizi aktardıklarından emin olun.

  • Tasarım

Kaliteli ürün ve hizmetler sunan bir şirket müşterileri geri getirmek ve işi tekrar kazanmak için en iyi şansa sahiptir. Kalite, tasarımınızı da içeren kurumsal kimliğinizin her yerine yansıtılmalıdır. Tüketicilerin web sitenizin veya ambalajınızın görünümüne nasıl tepki vereceğini düşünün.

Kurumsal Web Tasarım hizmetlerimizden daha detaylı bilgi almak ve en uygun fiyatlarla yararlanmak ister misiniz? Hemen bizimle iletişime geçerek Ankara Web Tasarım konusunda uzmanlaşmış ekiplerimizden hizmet alabilirsiniz. Sektörde 1 numara olmak için neden daha fazla bekliyorsunuz?