E-Ticaret İle İlgili Kitap Önerileri

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Merhabalar, E-ticaret sektörüne ilgi duyan, kendini bu konuda geliştirmek isteyenler için harika öneriler ile huzurlarınızdayız. Bu kitaplarda yer alan bilgiler ve deneyimler size hem ilham verecek hem yaratıcılığınızı arttırıp yeni projelere adım atmak için cesaret verecek. E-ticaret sektöründe başarılı olmanın temel kuralı yeniliklerin takibini sağlayabilmek ve dönüşüme ayak uydurmaktır, bu nedenle sizlere önerdiğimiz her kaynaktan bilgi dağarcığınıza farklı bir bilgi katmanız, deneyimlerden kendinize örnekler çıkarmanız ve başarılı e-ticaret girişimlerinize katkıda bulunmak umuduyla önerilerimize başlıyoruz.


Ağ Ekonomisinde Yeni Ticaret Yolu Şule ÖZMEN: Prof. Dr. Şule Özmen bu eserinde, internet ve dijitalleşmenin iş hayatına yansımasını ele almıştır. Geleneksel iş modellerinden farklı bir girişimcilik yaklaşımının farklı bir yapılanma gerektiğinden söz etmektedir. Akademik bir titizlikle ele alınmış olan kitap, e-ticaret eğitimleri ve dersleri verenler içinde kaynak kitap özelliği taşımakta.


Satışta Tsunami Etkisi Anıl ALTAŞ: İnternette etkin satış yapmak, sosyal medyayı verimli kullanmak, e-ticaret nedir? e-ticaret seçenekleri nelerdir? gibi konular ele alınmıştır. E-ticaret Çağı Mahir Erkan: Google: İyi bir web sitesinin tasarımı nasıl olmalıdır? Girişimcilere destek veren kurumlar hangileridir, İnternet pazarlama iletişimini nasıl değiştirmektedir, Sektörün başarılı isimlerinin nasıl bu yola çıktıkları hakkında konulardan bahsedilmektedir.


Girişimciliğin Altın Kuralları Ertuğrul Belen & Taylan Demirkaya: Konularına yıllarını adamış 24 uzman girişimci, profesyonel ve akademisyenin değerli deneyimlerini kendi kalemlerinden anlattıkları hukuk, networking, satış ilişkilerine uzanan bir eser.
Dijital Girişimcilik 101 Serkan Ünsal: Kolay anlaşılabilir, güncel ve zaman kazandıran Girişim, Girişimci, Finans ve Yatırım, Temel Bilgiler adında dört bölümden oluşan bir kitap.


Dijitoloji Yeni Nesil Pazarlama ve Satış Emre Açıkel ve Mehmet Çelikol: Pazarlama ve satışta online çağın etkileriyle yaşadığı evrimi konu alıyor. E-BAŞLA, E-ticaret ve e-ihracat başlangıç rehberi Mustafa Erkayhan: E-Başla.Ticari faaliyetlerine yeni açılımlar getirmek isteyen i insanları, yeni bir kariyer arayışında olan girişimci adayları ve kendi ürettiği ürünleri online satmak için bir rehber arayan herkese hitap eden önemli bir kaynak.E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Kürşat Kazankaya: Gereksiz teknik bilgiden arındırılmış ve sadece kilit istatistikleri içeren, herkesin anlayıp uygulayabileceği başarı tüyoları bu eşsiz eserde sizlere sunuluyor.


Kümesteki Kartal Neden Uçamaz? Burak Büyükdemir: Türk girişimcilerinin internet serüvenini anlatan, ilham veren, kendi projeleriniz için yaratıcılık katan bir kitap. Bu blog size ilham olduysa, kitapları edinip okuduysanız, başarılı bir girişime adım attıysanız, mutluluğunuzu, başarınızı ve fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.
Mutluluk, başarı ve bilginin çok olduğu günler diliyoruz.