Wetransfer İle Dosya Paylaşın

Basit ve kullanışlı bir ara yüze sahip, 2 GB’a kadar ücretsiz dosya transferine olanak sağlayan dosya paylaşım platformu sizde dosyalarınızı paylaşın.

Wetransfer genelde profesyonel veya büyük boyutlu dosya paylaşımlarında kullanılan bir dosya paylaşım platformudur. Dosya paylaşımı yaparken üyelik gerektirmeyen bir platformdur. Direkt olarak dosyayı upload edip karşı tarafın mail adresine dosya indirme adresini gönderebilirsiniz. Ayrıca dosyaya açıklayıcı mesaj da ekleyebilirsiniz.

Peki bu dosya paylaşım platformu neden bu kadar popüler?

Çünkü çok sade bir yapısı var. Sadece işini yapan bir sitedir. Bazen mail ile iletemeyeceğiniz 20-30 MB’lık bir dosyayı bu site ile kolayca gönderebilirsiniz. Üstelik Dropbox vs. gibi karmaşık ve üyelik gerektiren bir sistemi de yok.

2 GB’ta kadar ücretsiz yüklediğiniz dosyalar, yükleme tarihinden itibaren bir hafta bu sitenin sunucularında saklıyor. Bu süre zarfında istediğiniz kişiler dosyaları indirebilir, süre sonunda da dosyalar sunucudan otomatik olarak silinmektedir.

Ayrıca isterseniz siteye üye olabilirsiniz. Üye olup ücretli sisteme abone olursanız aldığınız hizmette tabi farklılıklar oluyor.

Ücretli üyelikteki farklılıklar:

  • Bir seferde 20 GB’a kadar dosyaların gönderimi
  • 100 GB’a kadar depolama alanı
  • Dosyaları parolayla koruma imkanı
  • Profili kişiselleştirme
  • Arka plan görüntüleri seçme imkanı
  • E-postaları özelleştirebilme

Tabi genelde kişisel kullanımlar için ücretsiz hizmetleri yeterli gibi gözüküyor. Daha profesyonel kullanımlar için ücretli üyelik tercih edilebilir.

Ayrıca sitenin mobil platformlar için uygulamaları da mevcut. Android ve iPhone cihazlarınızdan hesabınıza ulaşabilirsiniz ancak site versiyonundan farklı olarak sadece fotoğraf ve videolarımız gönderebiliyoruz. Mobil uygulamasında Dosya gönderme seçeneği bulunmuyor .