Web Yazılım Ankara

,

Web yazılım Ankara firması arıyorsanız Eliz Yazılım’ın tecrübeli ve yetkin yazılımcı kadrosuyla çalışmanın tam zamanı! Diğer yazılımlara göre çok daha büyük avantajlara sahip olan web tabanlı yazılımlarla işletmenizin dijital varlığını güçlendirebilirsiniz.

Web yazılım Ankara ve çevresinde pek çok firma tarafından yapılmaktadır. Fakat, piyasada bu kadar çok yazılım firmasının olması, yapılan işlerin kalitesinde de düşüşe sebep oluyor. Bu yüzden hangi firmayla çalışılacağının özenle seçilmesi gerekiyor.

Web Yazılım Ankara Avantajları Nelerdir?

Web yazılım internet üzerinden bir web tarayıcısı ile kullanılan yazılımdır. En büyük avantajı, yazılımı kullanmak için hiçbir şey yüklenmesi ya da indirilmesi gerekmez. Ayrıca upgrade konusunu da daha kolay bir şekilde halletme olanağı sunar. Gmail, Hotmail, Yahoo Mail gibi web siteleri, web yazılıma örnek olarak gösterilebilir.

Peki, web yazılım işletmeler için neden daha iyidir? Web tabanlı yazılım kullanınca, teknik hiçbir şey için endişelenmeye gerek kalmaz, sadece işinize odaklanabilirsiniz.

Web Tabanlı Yazılımlar Daha Güvenlidir

Geleneksel yazılımla çalışanlar, dizüstü bilgisayarlarına, USB sürücülerine veya taşınabilir sabit sürücülerine veri kaydeder. Bu durum sanıldığı kadar güvenli değildir. Dizüstü bilgisayarların çalınması, bilgisayarların düzgün yedeklenememesi ve çoğu bilgisayarda yeterli güvenlik önlemlerinin olmaması gibi koşullar, cihaza yüklenen yazılımların dezavantajlarıdır. Web tabanlı yazılım kullanıldığında veriler, son teknoloji ürünü, yüksek güvenlikli bir veri merkezinde güvenli, her zaman güncellenen, günlük olarak yedeklenen kurumsal sınıf sunucularında depolanır.

Verilere Erişim Kolaylığı Sağlar

Aynı işyerinde çalışan birçok kişi, merkezi hesaba giriş yaptığı için, her şeyin tek bir yerde olduğu tek bir veri tabanı vardır. En son bilgilere her an herkesin ulaşımı mümkün olur. Web tabanlı yazılım kullandığınızda ofisiniz her yerdedir. İşte, evde, otelde, bir müşterinin ofisinde, hatta cep telefonunda… Verilerinize internet erişimi olan her yerden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Web Yazılımlar Tüm Cihazlara Uyumludur

Web yazılım sayesinde herhangi bir indirme ya da yükleme yapılmasına gerek kalmaz. Cihazda Internet Explorer, Safari, Chrome ya da Firefox yüklü olması yeterlidir. Ayrıca, farklı işletim sistemleri için uyum sorunu da yaşanmaz. Windows, Mac, Linux gibi işletim sistemlerinin tamamı desteklenir.