Web Tasarımı Ankara

,

Web tasarımı Ankara hizmeti alarak internette daha görünür hale gelebilirsiniz. İster özel yazılım ister hazır yazılım olsun, bir web sitesine sahip olarak pazarlama araçlarınızı genişletebilirsiniz.

Web tasarımı Ankara içinde en yetkin ve tecrübeli firmalardan biri Eliz Yazılım’dır. Hem masaüstü hem de mobil cihazlar için özenle tasarlanan web siteleri ortaya koyan ve alanında uzman web tasarımcılar ve içerik üreticilerle çalışan Eliz Yazılım’la tanışmak için iletişim numaralarımızı kullanabilir ya da form bırakabilirsiniz.

Kurumsal Web Tasarımı Ankara

Web tasarımı için Ankara genelinde pek çok dijital ajans vardır. Hemen her sektörde olduğu gibi ajanslarda da talebin artmasıyla birlikte irili ufaklı tasarım ajansları türemiştir. Özellikle küçük işletme sahipleri, daha uygun maliyetle web sitesi tasarımı yaptırmak istedikleri için, yeterli tecrübeye sahip olmayan yeni web tasarım ajanslarıyla çalışma hatasına düşebilmekte, bu sebeple istedikleri verimli çalışmayı elde edememektedir. Web tasarım ajansı seçerken ajansın daha önce yapmış olduğu işlere, web tasarımı yanında SEO uyumluluk gibi konulara dikkat edip etmediğine, tasarımcı ve yazar kadrosunun yetkinliğine dikkat edilmelidir.

Kurumsal web tasarımı sürecinin doğru yönetilmesi için işinin ehli müşteri temsilcilerine de ihtiyaç vardır. İşletme sahibinin beklentilerini doğru anlamak, gerektiğinde yönlendirmelerde bulunarak marka için en etkili web sitesinin ortaya koyulmasını sağlamak, müşteri temsilcilerinin görevidir.

Eliz Yazılım, 360 derece hizmet veren bir reklam ajansı olarak, sadece bir hizmet sağlayıcı gibi değil, takımınızın bir parçası gibi hareket eder ve başarıya ulaşmanızda en büyük destekçinizdir.

Web Sitesi Tasarımı Türleri

En çok uygulanan iki tip web sitesi tasarımı vardır. Bunlar adaptive ve responsive olarak bilinir. Günümüzde en çok kullanılan ve daha işlevsel olan responsive tasarımdır. Fakat bazı durumlarda adaptive tasarıma da ihtiyaç duyulabilmektedir.

  • Adaptive web sitesi tasarımı: Web sitesinin belirli ekran boyutlar için özelleştirilmesiyle uygulanır. Genelde aynı web sitesinin birkaç farklı sürümünü kullanır. Bu web siteleri, hangi sürümünü kullanılacağını cihaz türüne ya da tarayıcı genişliğine göre seçer.
  • Responsive web sitesi tasarımı: Bu tasarım tipi, adaptive tasarıma göre çok daha esnek bir yapıya sahiptir. Her ekran boyutu için kendini otomatik olarak ayarlar ve uyum sağlar.

Hangi tür web sitesine ihtiyaç duyduğunuzu öğrenmek ve tecrübeli tasarımların elinden çıkan etkileyici bir web sitesine kavuşmak için bizi arayabilirsiniz.