LINKEDIN ÜZERİNDEN GENİŞ KİTLELERE ERİŞMEK

, , , , ,

İş dünyası için son derece önemli olan LinkedIn, şirket yöneticilerinin ve çalışanlarının bir araya geldiği ortak bir platformdur. LinkedIn’in algoritmasını anlamak ise biraz zordur. Bunun için kişi, kurum ve kuruluşlar LinkedIn hesabının yönetilmesi için genellikle sosyal medya danışmanlığı hizmeti veren firmaları tercih eder. Kaliteli ve nitelikli bir sosyal medya platformu olma özelliği taşıyan LinkedIn, hedef kitle olarak beyaz yakalıları esas alır. Alım gücü yüksek olan beyaz yakalılara erişmek içinse sosyal medya danışmanlığı hizmeti veren firmalardan destek alarak bu mecrada reklam yayınlamak oldukça avantajlı olacaktır.

Marka Etkileşimi Yüksek Bir Hedef Kitle

Marka etkileşimi yüksek bir hedef kitleye hitap edebileceğiniz LinkedIn ile kullanıcıların ekonomik göstergelerini ön plana çıkarmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu mecraya kaydolan insanlar yaşadığı yer, iş durumu ve eğitim seviyesi gibi bilgileri özellikle belirten kişilerdir. İş ilanları paylaşma, etkileşim oluşturma, marka özelinde sayfa açma gibi işlemleri gerçekleştirebileceğiniz LinkedIn’den verim almak istiyorsanız sosyal medya danışmanlığı hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. B2B pazarlamanın kalbi olan bu mecrada, kullanıcılar ile aranızda profesyonel bir bağ kurabilirsiniz. Uygulama üzerinden reklam vermek istemeniz durumunda içerik dağıtımı aşamalarını kavramanız gereklidir. İçeriği paylaştığınız anda içerik dağıtımı aşamasının ilk adımını gerçekleştirmiş olursunuz. Ardından kalite puanlaması yapılır ve yayınladığınız içerik öncelikle bağlantılı olduğunuz küçük bir kitleye sunuluyor. İçeriğin olumlu dönüş alması durumunda editörler, mevcuttaki içeriği daha büyük kitlelere gösterimini sağlıyorlar.

LinkedIn Yönetim Sürecini Profesyonellere Bırakın

LinkedIn algoritmasını etkin bir şekilde yönetmek istiyorsanız sosyal medya danışmanlığı hizmeti veren firmalardan destek alabilirsiniz. Algoritmalar sadece içerik ile ilgili değil; link, görsel, video ve metin gibi sınıflandırmalara da tabi tutuluyor. İlk erişim sonucu elde ettiğiniz kalite puanına göre gönderiniz çok daha fazla kişiye gösteriliyor. Süreci profesyonel bir şekilde yürütebileceğiniz sosyal medya danışmanlığı firmaları LinkedIn üzerinden daha fazla etkileşim almanız için ihtiyacınız olan tüm donatıları sizler için sunuyor.