MEDYA PLANLAMA VE SATIN ALMA HİZMETLERİ BÜTÇENİZİ OPTİMİZE EDER

, , , , , , , ,

Geleneksel ve dijital mecralarda işletmelerin reklam kampanyalarından optimum fayda almasını sağlamak adına geliştirilen medya planlama ve satınalma hizmetleri, hedef kitleye en uygun yayın modellerinin belirlenmesini kapsar. Doğru zamanda, doğru mecrada, doğru yayınlarla vermek istediğiniz mesajı hedef kitlenize en efektif biçimde ulaştıran yazılım şirketi seçenekleri markanın hedef kitlesi, reklamın/kampanyanın amacı, reklamın/kampanyanın içeriği, içeriğin yayınlanma süresi, reklamı/kampanyayı hedef kitleye ulaştıracak kitle iletişim araçları gibi konularda markanızı yönlendirir.

Reklamlarınızı Hedef Kitleye En Etkin Şekilde Ulaştırın

Reklamlarınızın hedef kitlenize en etkin şekilde ulaştırılmasını sağlayan yazılım şirketi seçenekleri, hedef kitlenin belirlenmesi, mesajın içeriği ve hangi şekilde iletileceği ile ilgili titiz bir çalışma yapar. Hedef kitlenin satın alma davranışlarından hangi mecrada daha fazla vakit geçirdiğine kadar detaylı bir şekilde yapılan analizler sonucunda mesajınızı efektif bir şekilde hazırlar ve nihai hedefinize ulaşmanızı sağlar. Marka bilinirliğini artırmak, ürün ve hizmet tanıtımı yapmak gibi amaçlar doğrultusunda gerçekleştirilen medya planlama ve satınalma hizmetlerini, hedef kitlenin SES analizini yaptıktan sonra geleneksel ve dijital medya kategorilerinde ayırır. Potansiyel müşterilerinize erişmede ihtiyacınız olan en etkili çözümler sunan şirketler, hedef kitle analizi ve kampanya içeriğinin hazırlanmasının ardından tasarım aşamasına geçer.

A’dan Z’ye Marka Kimliğinizi Yansıtacak Her Şey

Marka kimliğinizi yansıtacak tüm hizmetlerin bulunduğu yazılım şirketi seçenekleri tam hizmet ajansı olarak hizmetlerini arz edebilir. Görsel ve içeriklerle bütünleştirilen tasarımların doğru mecralarda yayınlanmasına olanak sağlayan şirketler, planlama kapsamında içeriğin yayınlanma süresi, yayınlanma sayısı gibi soruların da yanıtını verir. Reklamınızın yayınlanacağı kitle iletişim araçlarının belirlenmesini sağlayan ajanslar arama motoru reklamları, mastheadler, akıllı linkler, pageskinler banner reklamları, sosyal medya reklamları ve çok daha fazla reklam mecrası üzerindeki hakimiyetini markanız için kullanılır. Analiz, hedef kitle, zaman ve platform, bütçe ve değerlendirme aşamalarından geçen reklamınız, hedef kitlenizin kimlerden oluştuğu, reklamlar ile ulaşmak istediğiniz amaç, marka ve ürün tanıtımının ulaşacağı hedef kitle sayısı, kullanılacak kitle iletişim araçları, reklam içeriği ve şekli ve yayın tekrarı konusundaki tecrübelerini hayata geçirerek reklam bütçenizin optimize edilmesini sağlar.