AYLIK İKİ MİLYARDAN FAZLA ZİYARETÇİSİ OLAN YOUTUBE’U KEŞFEDİN

, , , , , , , , , ,

İşletmelerin tüketicilere ulaşmak için tercih edebileceği en önemli araçlar arasında Youtube bulunuyor. Aylık 2 milyardan fazla ziyaretçisi olan Youtube’da müşterilerinizin ve potansiyel müşterilerin dikkatini çeken içerikler oluşturabilir ve onları ürün veya hizmetlerinizi satın almaları için ikna edebilirsiniz. Web sitesi yapanlar sektördeki kullanıcı deneyimlerine istatistiki olarak erişebildiklerinden hedef kitlenize en ideal şekilde ulaşabilmeniz için size Youtube reklamlarını öneriyor. Hedef kitlenizin ilgi alanına giren videolara atlanamayan reklamlar vererek, mesaj içeriğinizin erişimini optimize edebilirsiniz.

Youtube Yayın İçi Reklamlar

Youtube’da vereceğiniz ve atlanamaz özellikteki yayın içi reklamlarla hedef kitlenize nokta atışı yapabilirsiniz. 15 saniye sürenizin olduğu bu tür reklamlar web sitesi yapanlar nazarında en etkili reklam araçlarından biridir. Bin gösterim başına maliyet ile ücretlendirilebileceğiniz bu mecrada potansiyel müşterilerinizi için televizyon reklamlarındaki maliyetlerden çok daha düşük bütçelerle etkili sonuçlar alabilirsiniz. Mesajınızı 6 saniye gibi kısa bir sürede hedef kitlenize ulaştırmak istiyorsanız tampon reklamları da kullanabilirsiniz. Toplamda 6 saniyenizin olacağı bu reklam türünün yanı sıra tercih edebileceğiniz bir başka seçenek ise Masthead reklamlarıdır. Youtube’da nasıl reklam vereceğinizi bilmiyorsanız dijital reklam hizmetlerinin verildiği reklam ajanslarını tercih edebilirsiniz. Yazılım ağırlıklı olan firmalar, aslında bir matematikten ibaret olan reklam süreleri, tasarımlar ve medya satın alma gibi birçok konuda yanınızda olacaktır.

Keşfet Reklamları ile Markanızın Keşfedilmesini Sağlayın

Hedef kitlenizin Youtube üzerinden arama yaptığında, günlük yaşamın önemli anlarında tercih edebileceğiniz discovery reklamları ile hızlı bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Müşterilerin markanız üzerinde düşünmeleri için zaman ayırmalarına olanak sağlayan discovery reklamları ile yaptıkları arama sonuçlarında videonuz veya web siteniz ile karşılaşması muhtemeldir. Bu tür reklamlarda tıklama başına maliyet alınır. Yani, hedef kitleniz videonuza veya web sitenize tıkladığında ücretlendirilirsiniz. Web sitesi yapanlar reklam sektörünün içinde olan kişi veya kuruluşlar olduğu için günümüzün ve geleceğin en önemli medya araçlarından olan Youtube’u öneriyor. İzleyicileri harekete geçirmeye teşvik etmek için vereceğiniz reklamlarda hedef kitlenizi bir noktaya yönlendirmek durumundasınız. Bu nedenle Youtube reklamları vermeden önce firmanızı, ürün veya hizmetlerinizi tanıtan ve izleyicisine güven veren bir web sitesine sahip olmanız oldukça önemlidir.