Web Tasarım Trendleri 2018

, ,
web-tasarım-trendleri-2018

Web Tasarım Trendleri 2018 kapsamında Eliz Yazılım olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Her sene olduğu gibi bu sene de web tasarım trendlerini sizin için takip ediyoruz ve müşterilerimize güncel hizmetler veriyoruz. Bugünün iş dünyasının dijital ortamında, her şirketin amacı ne olursa olsun bir web sitesine ihtiyacı vardır. Web sitenizin modası geçmişse, ziyaretçileri potansiyel müşterilere dönüştürmüyorsa ve isteklerinizi karşılamıyorsa değişim zamanı gelmiş demektir. Bu süreçte bir web tasarım şirketinden profesyonel web tasarım hizmetleri almanız gerekmektedir. Eliz Yazılım olarak 2018 Web Tasarım Trendleri ile birlikte sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

Web siteniz bir numaralı satış ve pazarlama aracınız olmalı, ancak Google’ın ilk sayfasında yer alan ve ziyaretçileri potansiyel müşterilere dönüştüren bir web sitesi oluşturmak aylar alabilir. Web Tasarım Trendleri 2018 sayesinde işletmenizi sanal dünyada 1 numara yapmayı hedefliyoruz.

Web Tasarım Trendleri 2018

Akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar da dahil olmak üzere tüm cihazlarda güzel görünen duyarlı web sitelerini tasarlamak oldukça zordur. Aşağıda bahsettiğimiz trendler sayesinde sizde sanal pazarlama dünyasında 1 numara olacaksınız!

  • Parlak, Göze Çarpan Minimalizm ve İlgi Çekici Fotoğrafik İçerik

Parlak ve göze çarpan minimalizm asla basit tasarımdan dışarı çıkmamalı.  Ancak son yıllarda monitörlerdeki gelişmeler, renk doygunluğu ve parlaklık ile birleştiğinde minimalizmi sıkıcı hale getirdiğini görebiliyoruz. Büyük yazı tipleri, canlı renkler, kullanımı kolay, çevrimiçi arayüzler ve ilgi çekici fotoğrafik içerikler açısından 2018 eğlenceli bir yıl olacak.

  • Etkileşimli İçerik

2018, etkileşim yılı olacaktır. Tüketiciler markalarla nasıl bağlantı kurdukları konusunda daha kişisel ve eğlenceli bir deneyim istiyorlar. Anketler, sınavlar ve oyunlar gibi içerikler bu deneyimi tam olarak sağlayabiliyor. Bu tür içerikler, kişisel ve zorlayıcı sorular sorarak insanları içeri çeker. Ardından, kişinin sorulara verdiği yanıtlara göre merak ettiği, ilgi duyduğu veya araştırdığı deneyimin türüne göre doğru kaynağı ve ürünü sunar.

  • Gösterişli Web Uygulamaları

Kullanıcının gerçekten basit “aktivasyon” un ötesinde değer elde edip etmediğini nasıl anlarız? Başarı metrikleri için gerçek formül nedir? Birden çok kullanım durumu için nasıl bir uygulama oluştururuz? 2018 yılı bu soruların cevabı olacak. Görsel tasarım açısından, popüler uygulamaların ön plana çıktığı şu günlerde sıkıcı tasarımlardan kurtulup özgün içerik üretimine geçmek şart. Kullanıcı deneyimini ve potansiyelini arttırmak istiyorsanız, gösterişli bir web sitesine ve web uygulamalarına sahip olmalısınız. Skype ve Dropbox gibi birçok uygulama 2017 yılında yeniden tasarlanmıştı. Bu sene de akım devam ediyor.

Eliz Yazılım, uygun maliyetli, yüksek performanslı müşteri odaklı üretim ve web siteleri konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Tasarımdan içeriğe, ekibimiz her şeyi halledecektir. Web Tasarım Trendleri 2018 hakkında daha fazla bilgi almak ve uygun fiyat avantajlarından yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.