WEB SİTELERİ İÇİN YAPAY ZEKA ROBOTLARI

, , , , , , ,

Web sitenizde 24 saat işlev gören ve müşterilerinizle iletişime geçen bir elemanınız olsun ister misiniz? Yapay zeka robotları tam olarak bu işlevi yerine getiriyor. Web sitesi tasarımı seçeneklerinden bağımsız olarak çalışan robotlar günün 24 saati bir personelinizmiş gibi görev alıyor. Pazarlama faaliyetlerine büyük katkısı bulunan bu robotlar, potansiyel müşterilerin gerçek müşterilere dönüştürülmesini sağlıyor. Dijital dünyada rakiplerinin önüne geçmek isteyen işletmeler, yapay zeka robotlarından destek alarak satışlarını artırmayı hedefliyor.

Yapay Zeka Robotları Satıştaki Elinizi Güçlendiriyor

Büyük küçük tüm işletmelerin e-ticaret sitelerindeki satışlarını güçlendiren yapay zeka robotları, canlı sohbetlerin yerini iyi bir şekilde dolduruyor. Müşterilerin ve potansiyel müşterilerin sorularını yanıtlamak için geliştirilen sistemlerde en sık sorulan sorular tanımlanarak beklentilerin büyük bir bölümü karşılanır. Sıkça Sorulan Sorular hakkında etkileyici bir şekilde yanıt veren robotlar, işletmenin markasına uygun ses ile de hizmet verebilir. Müşterilerin olumlu bir deneyim yaşamasını sağlayan sistemler, hedef kitlesini büyütmek isteyen işletmelerin en çok tercih ettiği yazılımlardan bir tanesidir. Hatalarından ders alarak hizmet kalitesini geliştirebilen yapay zeka robotları, sektörünüzle ilgili terimleri bilgi bankasına ekledikten sonra konuyla ilgili gelen soruları profesyonellikle yanıtlar.

Müşteri Deneyimlerini İyileştirin

Yapay zeka robotlarından faydalanılan bir web sitesinde, müşterilerin robotlardan aldıkları hizmetleri değerlendirmeleri de mümkündür. Bu da Web sitesi tasarımı sisteminden bağımsız olarak hizmet veren yazılımları etkinliğini ölçümler. Bu sayede hatalarından ders alan robotlar, hizmet kalitesini sürekli olarak iyileştirme fırsatı buluyor. Bu hizmetlerden faydalanmak için sektörel bazda yapay zeka robotu sunan firmalardan destek alabilirsiniz. Tıpkı bir müşteri temsilcisi gibi çalışan, ancak yorulmayan ve bıkmayan bu robotlar her sektörden firma tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Maliyet açısından da büyük bir avantaj sağlatan robotlar akıllı sanal asistanlar olarak da adlandırılır.

Chatboot’ların En Çok Kullanıldığı Sektörler

Müşteri hizmetleri, sağlık hizmetleri ve finans gibi alanlar başta olmak üzere tüm sektörlerde kullanılabilen akıllı sanal asistanlar, müşteri hizmetleri maliyetlerinin ortalama %30 azalmasına yardımcı olur. Kapsamlı olarak müşteri desteği sağlayan sistemler aynı zamanda yeni bir uygulama geliştirme maliyetlerinden de tasarruf etmenizi sağlar. Bu hizmetlerden faydalanmak ve dijital ortamda şirketinizi kusursuz bir şekilde sunmak istiyorsanız Web sitesi tasarımı yapan firmalardan destek alarak Chatbot destekli bir site yazılımı geliştirmelerini talep edebilirsiniz.