MOBİL UYGULALAMALAR TÜKETİCİLERİN ÖNCELİKLİ ADRESİ

, , , , , , , , , , , , , ,

Tüketicilerin satın alma alışkanlıklarını değiştirdiği günümüz dünyasında mobil uygulamaların yeri oldukça önemlidir. Elinizde veya cebinizde taşıyabildiğiniz akıllı cihazlara indirilebilen uygulamalar, web sitelerinden 1.5 kat daha hızlı açıldıkları için tüketici nezdinde daha pratiktir. Kişinin kullanıcı adı ve şifresini bir kez girip kaydetmesiyle birlikte, sonraki girişlerinde tekrar tekrar sisteme giriş yapması için kişisel bilgilerini girmesine gerek bıraktırmayan uygulamalar, kişiselleştirilebilir özellikleri ile günümüz iş dünyasında olmazsa olmaz seçenekler arasındadır.

Dünya Değişiyor, Markanız Gelişiyor mu?

Günümüzde tüketiciler bankacılık işlemlerinden market alışverişlerine kadar günlük ihtiyaçlarının çoğunu mobil uygulamalar üzerinden gerçekleştiriyor. Kolay arayüze sahip olan uygulamalar, kişinin aradığını kolay bir şekilde bulmasına, beğendiği ürünün favorilerine eklemesine, dilediği zaman tek tıkla girerek ihtiyacına kolay bir şekilde ulaşmasına olanak tanıyor. Yazılım şirketi seçenekleri tarafından hazırlanan, günün neredeyse 24 saati yanınızda olan mobil cihazlar sayesinde markanızın sunduğu ürün ve hizmetleri en iyi şekilde yansıtabileceğiniz mobil uygulamalar ile markanıza özel olarak tasarlanan ve kodlanan seçeneklere sahip olabilirsiniz.

Tercih Edilen Akıllı Cihazlara Özel Olarak Yazılan Kodlamalar

Tercih edilen akıllı cihazlara özel olarak yazılan kodlamalar ve özgün tasarımlar ile markanızın en kısa ve en etkili yoldan hedef kitlenize ulaşmasını sağlayan yazılım şirketi seçenekleri, kullanıcı odaklı çalışmalarla beklentilerinize en iyi şekilde yanıt veriyor. Akıllı cihazların mobil işletim sistemlerine göre edinebileceğiniz mobil uygulamalar ipod toucht, İpad, İphone ve android işletim sistemi ile çalışan cihazlarda sorunsuz bir şekilde işlevlerini yerine getirir. Sektörünüze ve arz ettiğiniz ürün/hizmete yönelik olarak hazırlanan mobil uygulama yazılımları ve tasarımları ile markanızın sınırlarını siz belirleyebilirsiniz. Ücretsiz olarak indirilebilen, belirli bir ücrete tabi olarak indirilebilen veya ücretsiz indirildikten sonra belirli özellikleri ücrete tabi olan mobil uygulamalar ile hedef kitlenizin hayatını kolaylaştıracak hizmetlere imzanızı atabilirsiniz.

Kullanıcıların Mobil Cihazlarda Geçirdiği Süre Artıyor

Tüm dünyada milyonlarca kullanıcının mobil cihazlarda geçirdiği süre artıyor. Kullanıcılar, mobil cihazlarında geçirdikleri sürenin 3’te 2’sinde mobil uygulamaları tercih ediyor. Web sitelerinden daha kolay kullanıma sahip ve daha hızlı olan uygulamalar, bu özellikleri ile kendini cazip kılıyor. İstediğini özelliklere sahip olan mobil uygulama yazılımları ile markanızın değerini arttırmanıza yardımcı olan yazılım şirketi seçenekleri aynı zamanda işletmenizin sınırlarını fiziki mağazanın dışına çıkarmanıza olanak sağlıyor.