Google Reklam İlgili Alanları

, , , , , , , , , ,

Google Adwords olarak bilinen reklam alanı artık Google Ads olarak anılmaktadır. Google üzerinden kullanıcıların yaptıkları aramalar sonrasında Google reklam ilgili alanları üzerinden verilen reklamlar ile online pazarlama yapılmaktadır. Ankara web tasarım firmaları tarafından teknik destek alarak yapabileceğiniz bu reklam verme istemi bütçeniz doğrultusunda yapılacaktır.

Bu alanlar sayesinde kişi ya da kurumlar web sayfalarını üst sıralara çıkarmaktadır. Ürün ve marka tanıtımı açısından son yıllarda yaygın olarak kullanılan bu alan sayesinde markanızı ve firmanızı geniş bir kitleye tanıtabilirsiniz. Google reklam ilgili alanları üzerinden verilen reklamların siteler üzerinde pek çok avantajı vardır. Bu avantajların başında rekabet gücü ve aramalarda üst sıralarda çıkmak gelmektedir.

İnternet üzerinde yapılan aramaların büyük çoğunluğunda kullanılan Google üzerinde kullanıcılar ilk sayfayla ilgilenirler. Aradığı bilgiyi ilk sırada bulamayan kişi diğer sayfalara yönelir. Ancak Google tarafından sitelerin sıralaması itina ile yapılmaktadır. Google dostu olarak ilk sıralarda yer almanız rekabet etmenizi daha kolay hale getirecektir. Bu sebeple ilgili alanlara reklam vererek hem para kazanır hem de tanınırlığınızı artırırsınız.

Google Reklam Türleri

Google reklam ilgili alanları üzerinden web tasarım firmaları desteği ile kolayca reklam verebilirsiniz. Arama ağı, mobil reklam ağı, ürün listeleme, görüntülü reklam ağı, yeniden pazarlama gibi reklam türlerinde yararlanarak pek çok avantaj elde edersiniz. Ayrıca reklam türlerine göre fiyatlar değişkenlik göstermekle birlikte istediğiniz bütçe tutarında başlama imkanınız da bulunmaktadır. Ayrıca reklamları dilediğinizde verebilir, dilediğinizde bu reklamları durdurabilir ya da sonlandırabilirsiniz. Ayrıca tıklama başına ödenecek olan tutarlarda ödeme yapılacak olan tutarı yine kendiniz belirleyebilirsiniz.

Google Reklamların Sağladığı Avantajlar

Ankara web site yapan firmalar ile iletişime geçmeniz durumunda Google reklam ilgili alanları ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Eliz Yazılım bu noktada sizlere profesyonel hizmet verecektir.

  • Doğru kullanıcılara en kısa zamanda ulaşmış olursunuz. Kullanıcılara faydalı olan bir web sitesi ürün ve hizmetler arandığında ilk ulaşılan ve doğru bilgi alınandır.
  • Hedef kitlenize kısa zaman içinde ulaşmış olursunuz.
  • Web siteniz kolayca bulunabilir. İnternet satışlarınız ve müşteri portföyünüz bu sayede artabilir.

Bu avantajlardan yararlanmak için hemen Google reklam ilgili alanları üzerinden reklam verebilirsiniz.