E-TİCARET GELİŞTİRME İLE İŞLETMENİZİ BÜYÜTÜN

, , , , , , ,

Dijital dünyanın her geçen gün daha fazla büyüdüğü günümüzde e-ticaret sitesine sahip olmak arz ettiğiniz ürün ve hizmetlerin fiziki mağazanızın dışına çıkmasını sağlar. Halihazırda bir mağazanız varsa, e-ticaret sayesinde markanızın global çapta büyümesini sağlayabilirsiniz. Eğer hangi ürünü satacağınıza ve sektörünüze karar vermediyseniz öncelikle sektör ve ürün planlama yapmalısınız. Giriş yapacağınız sektör ve sunacağınız ürün/hizmetler belirlendikten sonra devreye yazılım şirketi girerek potansiyel müşterileriniz için siteyi oluşturmaya hemen başlar.

Önce Alan Adı ve Sunucu İhtiyacınız Olacak

E-ticaret sitesi geliştirme işlemlerinde, öncelikle alan adı ve sunucuya sahip olmanız sağlanır. Kuracağınız internet sitesi üzerindeki adını temsil eden alan adı akılda kalıcı, kolay hatırlanabilir, fonetiği kolay ve farklı dillerde anlam karmaşasına neden olmamalıdır. Sitenizi kurmak ve verilerinizi barındırmak için yazılım şirketi vasıtasıyla tercih edeceğiniz hosting ise sitenizin tüm verilerini barındırdığımız alan olarak ifade edilir. Alan adı ve sunucu kiralama hizmeti de veren yazılım ajansları ihtiyacınıza yönelik sunucu seçimi yaparak sitenizin henüz ilk aşamasındayken sorunsuz çalışması için ihtiyaç duyulan tüm donatıları bir arada bulundurur.

Fatura Keseceğiniz için Bir Şirketiniz Olmalı

İnternet üzerinden yapacağınız satışlarda fatura keseceğiniz için bir şirketinizin olması zorunluluktur. Kredi kartı, havale veya EFT gibi yöntemler ile ödeme alabilmek için şirketinizin olması gerekir. Sanal POS alabilmek için de vergi mükellefi olmalısınız. Güvenliğin son derece önemli olduğu e-ticaret sitelerinde güvenilir yazılım şirketi bünyesinde sunulan sağlam altyapı, işinizin ayakta kalmasına ve sınırları aşmasına yardımcı olur. E-ticaret sitenizi güvenli bir altyapı üzerine kurmanız için ihtiyacınız olan tüm çözümleri sizler için sunan yazılım ajansları işinizi geliştirmek, yeni hedef kitlelere ulaşmak ve satışlarınızı artırmak için ihtiyacınız olan tüm yazılım ve tasarım geliştirme faaliyetlerini sizler için sunar.

Sıfırdan Yazılan E-ticaret Siteleri ile Benzersiz Olun

Alanında uzman yazılımcıların sıfırdan yazdığı e-ticaret siteleri ile siz de firmanızın ihtiyaçlarına ve beklentilerine en uygun çözümleri bulabilirsiniz. Kolay ara yüz uygulaması sayesinde müşterilerinizin site içerisinde kolay bir şekilde gezinmesini sağlayan en küçük ayrıntılara dahi önem veren yazılım ajansları tasarım hizmetleriyle de potansiyel müşterilerinize en etkili şekilde ulaşmanızı sağlar.