Ankara Web Sitesi

Özellikle firmaların Ziyaretçi, Arama motoru ile Web sayfalarından oluşan dev gibi bir yapı içerisinde profesyonel şekilde yer alması hayati önem taşıyor. Ankara web sitesi tasarım hizmetleri olarak bu yapı içerisinde yaşanan müthiş rekabette sağlam bir yer almanızı sağlamaktan ve her zaman olduğu gibi yanınızda olmaktan gurur duymaktayız. Dilerseniz öncelikle sizlere aşama aşama nasıl bir web tasarımı yapıyoruz?  Ve bu profesyonel yapıyı nasıl oluşturuyoruz kısaca aktaralım. Çünkü özellikle ilk kez bir web tasarım yaptıracak olanlar tasarım sırasında çok sayıda yanlış bir tarz izliyor ve sonradan telafisi pekte mümkün olmayan sorunlar ile karşılaşıyor.

Domain (Alan adı)Web Tasarımının İlk Basamağıdır

Öncelikle ilk adım firmanızın dokusuna veya kendi adıyla bir marka oluşturmasına yarayan olmazsa olmaz Domain yani alan adı ile işe başlıyoruz. Bu noktada uzman görüşlerinden oluşan özel destek almanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü yanlış bir domain seçimi daha çalışmanın ilk aşamasında başarısızlığı getirecektir. Bu çerçevede genel olarak domain seçiminde iki türlü strateji izlendiğini söylememiz mümkündür. Bunları özetlemek gerekirse;

  • Kendinizin veya firmanızın ismi ile bir domain alabilirsiniz

Bu yöntem genellikle firma sahibinin veya kurucularının isimleri ile özdeşleşmiş bir domain seçiminde kullanılır. Dolayısıyla Böyle bir yöntem tercih edilecekse Belirli bir dönem Firmanın tanınması bakımında beklenmesi gerekecektir.

  • Ürün ya da hizmetinizi çağrıştıran bir alan adı tercih edebilirsiniz. Ancak Web dünyasında aynı sektörde çok fazla sayıda oyuncu bulunması nedeniyle aradığınız alan adını bulmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Fakat merak etmeyiniz her alanda olduğu gibi bu konuda da sizleri yönlendiriyoruz.

Hosting Seçimi

Alan adı seçimi yapıldıktan sonra sıra başka bir önemli hususa yani hosting seçimine geliyor. Bu aşamada dikkat edilmesi gereken en önemli konuların başında domain’in barındırılacağı gelişmiş serverlar (sunucu) gelmektedir.

Ankara Web Sitesi Alanında Marka Kuruluş Eliz Yazılım Hizmetleri

Tüm aşamaların ardından artık profesyonel bir web tasarımına geçiyoruz ve işin en zor kısmı burada başlıyor. Ankara web sitesi alanında özel yazılımları ve geliştirdiği fonksiyonel Scriptleri ile Eliz yazılım sizlere maksimum hızla yüklenen, dinamik ve mobil uyumlu web siteleri tasarlamaktadır. Bu bağlamda özellikle ticari merkezli site tasarımları düşünmeniz halinde sizlere sunacağımız hizmetleri lütfen dikkatlice inceleyiniz;

  • Sıra dışı dinamik Tema ve sürekli güncellenen eklentiler
  • Özel Scriptler
  • Fonksiyonel olduğu kadar kullanışlı yönetim paneli
  • Mobil uyumlu web site
  • Video ve resimlerin yer aldığı muhteşem bir ana sayfa
  • Seo optimizasyonu
  • HTML 5 ile CSS3 son sürümünü kapsayan modern uygulamalar
  • E-ticaret temelinde Web tasarımları
  • Ürün siparişi, Müşteri takibi, Randevu sistemi, Ürün Stok bilgileri, Plasiyer Takip sistemleri, Alışveriş sepeti, Kredi kartı veya Kapıda ödeme ile alışveriş seçenekleri, Otomatik e-posta, Müşteri temsilcisi yazılımı

Gibi daha sayılamayacak pek çok hizmetimizden yararlanmanızın ve ticaretinizi internete taşımanın zamanı sizce de zamanı gelmedi mi? Türkiye’nin neresinde olursanız olun Ankara web sitesi tasarımlarımızı online olarak kurgulayabiliyoruz ve ülkemizin her köşesine hizmetlerimizi sunabiliyoruz. Son derece hızlı yüklenen ve yüksek ziyaretçi trafiği ile marjinal bir web tasarımına şu an bir telefon kadar yakın olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Lütfen arayın görüşelim oldukça makul fiyatlarımızı duyunca şaşıracaksınız. Görüşmek dileğiyle esen kalın.